Plastplater fra Bergerud Gård

Fordeler med plastplater fra Bergerud Gård

Plastplater fra Bergerud Gård har en rekke fordeler på grunn de gode egenskapene i polyetylen og polypropylen.

Bergerud Gård kan gi både veiledning og gode råd når du skal velge plater til lokalene dine. Vi har plater som egner seg for ditt prosjekt. Nøl ikke med å kontakte oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg.

 

Anvendelige plater med gode egenskaper

Plastplatene i polyetylen og polypropylen har flere gode egenskaper som gjør dem velegnet som inventar i rom med spesielle behov. Platene fra Bergerud er:

 • Fuktbestandige
 • Enkle å holde rene
 • Solide og tåler trykkbelastning, støt og skraping
 • Svært motstandsdyktige mot slitasje
 • Resistente mot såper og kjemikalier, både basiske og sure væsker
 • Gjennomfargede, og vil ikke få sjenerende fargeforskjeller

 

Plastplater med unike kvaliteter

Noe av det mest gunstige med PE- og PP-platene er at de fleste av dem er helstøpte, og er derfor svært robuste. De vil ikke flise, dele seg opp eller svelle, og er kompakte og svært solide. På grunn av platenes motstandsdyktighet har de meget lang levetid, de vil derfor ikke trenge å byttes ut like fort som vegger eller gulv i andre materialer.

PP plater - funksjonelt, estetisk og enkelt

Våre plastplater er svært funksjonelle og effektive, men tar seg også bra ut estetisk. Med innfarging og hvitt utseende gir de rommet mye lys, og har en helhetlig og minimalistisk utforming. Den enkle monteringen kan du gjøre på egenhånd, ettersom platene er enkle å bearbeide og håndtere. 

Platene kan settes opp direkte på en vegg med spikerslag, uten at det er nødvendig med egne undervegger. Dette er derfor en svært økonomisk god løsning, siden man ikke har behov for flere lag med ulike typer veggmaterialer. Plastplatene er også unike i den grad at de kan erstatte andre tradisjonelle materialer, og er et mer økonomisk smart valg på grunn av levetiden på platene.

Kvalitetsplater gir fornøyde kunder

Bergerud Gård er svært fornøyde med at vi får utelukkende positive tilbakemeldinger på våre plastplater, ikke bare fra kunder som har platene i lokalene sine, men også fra snekkere og montører som installerer platene for andre. Vi opplever ofte at kunder kommer tilbake igjen og igjen, fordi de er fornøyde med produktene. Når fjøs eller stall skal utvides, ønsker kundene våre å benytte plastvegger på nytt. Vi setter stor pris på tilliten kundene våre viser oss, og er stolte av å kunne tilby produkter som er økonomisk gunstige og som holder god standard i årevis.

Her kan du lese mer om erfaringene til våre fornøyde kunder.

Plater med allsidige bruksområder for flere bransjer

Våre PE- og PP-plater har et allsidig bruksområde, og kan benyttes i flere ulike typer bygg, rom og næringer.

Platene egner seg for:

 • Fjøs, stall eller andre husdyrrom
 • Vaske- og servicehaller
 • Næringsmiddelindustri, som slakterier eller fiskemottak
 • Storkjøkken eller kantine
 • Hundekenneler eller dyrepensjonat
 • Dyre- og veterinærklinikker

 

Velg PE- og PP-plater fra Bergerud Gård!

Bergerud Gård er unike i bransjen når det gjelder utvalg og tilgjengelighet av plastplater for inventar. Med stort lager i Norge kan vi garantere kort leveringstid, samt konkurransedyktige priser. Våre lange og brede erfaring med plater som inventar i ulike bygninger gir deg som kunde den ekspertisen du behøver for ditt prosjekt. Ta kontakt med oss her.

0
Feed