Kle vaskehallen i fuktbestandige PP-plater

Tak- og veggplater i polypropylen er utmerket som innredning i vaskehaller og andre miljøer jevnlig utsatt for fukt. Les mer om PP-plater fra Bergerud Gård her.

Helt tett og svært slitesterkt

PP-plater er plastplater med en "skummet" kjerne, noe som gjør materialet svært solid og lite påvirkelig overfor temperaturforandringer. Dette kommer godt med i vaskehaller, som utsettes for mye slitasje og røff bruk og derfor helst skal tåle en støyt. Dette gjelder privatanlegg, så vel som industrianlegg.

Fordi PP-platene består av plast, er de helt fuktbestandige og vil aldri råtne eller smuldre opp. De er derfor meget godt egnet i miljøer som stadig utsettes for fukt og har en sterk motstandsevne mot kjemikalier og såper med kraftige PH-baser. Med en svært lang levetid er PP-plater i tillegg et kostnadsbesparende materialvalg.

Les også: -- De 13 år gamle PP-platene er fortsatt som nye

 

Bearbeides som en treplate

Platene kan monteres i tak og på vegg, er enkle å sette opp og er skånsomme mot verktøy. Materialet behandles på samme måte som en tre- eller sponplate, slik at du mest sannsynlig kan ta i bruk verktøy du allerede eier. Vi anbefaler imidlertid at platene monteres med spesialtilpassede skjøtelister og utvendige og innvendige hjørnelister. Påfør litt silikon på listen under montering for et 100 prosent tett resultat.

Lys og trivelig atmosfære

Bergerud Gård fører i hovedsak antikkhvite (lys grå) plater, som er med på å skape lyse og trivelige lokaler. Alle plater er innfarget, noe som vil si at de har samme farge tvers igjennom.

Platene lagerføres med tykkelse på 12 mm. Dimensjonene er tykkelsesavhengige, men de fleste platene er 1200x2400 mm.

Brukervennlige plater til ulike formål

Foruten vaskehaller og vaskerom kan PP-plater brukes til brystning eller heldekking av vegg i alle typer rom. Platene er populære innenfor landbruk og dyrehold, hvor de for eksempel brukes i melkerom, fjøs og til ulike avskjermingsformål. Fordi platene er rengjøringsvennlige, er de også svært godt egnet for bruk på storkjøkken eller i andre områder hos næringsmiddelbedrifter hvor det stilles spesifikke hygieniske krav. PP-plater er også ideelle til innredning av verksted, lager eller garasje.

Husk også at vi tilbyr et stort utvalg av smeltestøpte polyetylenplater (PE-plater). Mer informasjon om bruksområder og kvaliteter for disse platene finner du her.

Kontakt oss

Bergerud Gård er stolt tilbyder av landets største utvalg i plastplater. Vi er markedets beste på pris og leverer de fleste dimensjoner meget raskt. Har du spørsmål om bruksområder eller ønsker å bestille PP-plater, kan du kontakte oss her.

0
Feed