De 13 år gamle PP-platene er fortsatt som nye

Børre og Aud Tverberg driver Tverberg Hund- og Kattepensjonat i Syvde på Sunnmøre. Hundepensjonatet ble bygget i 2005 med PP-plater fra Bergerud Gård. I 2014 ble kattepensjonatet bygget, med samme plater.

- Alt fra gulvet og opp er bygget i plastplatene fra Bergerud Gård, vegger og tak. Også inndelingen mellom burene er bygget av plastplatene, forteller Børre Tverberg, pensjonatets alt-mulig-mann.

Slitesterke plastplater egner seg godt som innredning, da de tåler alt og er enkle å holde rene.

- Selv om hundehuset har vært i drift siden 2005, kan man ikke se noe som helst slitasje på dem. De ser fortsatt helt ut som nye!

Sparer masse tid på vask og renhold

Alle dyrepensjonater må være godkjent av mattilsynet, og det er strenge regler rundt hygiene og innredning.

- Noe av det beste med platene er at de er kjempeenkle å holde rene. Vi vasker flere ganger om dagen, og sparer masse tid. Vi spyler først på såpe, før vi skyller av med vann etter noen minutter. Dette er et kjempeprodukt som sparer oss masse tid, forteller Børre.

Vegger og tak i plastplater gjør at lokalene alltid kan være rene, og for personalet blir renholdsjobben mye enklere.

Ønsket vedlikeholdsfrie materialer

Tverberg hund- og kattepensjonat valgte PP-plater fra Bergerud Gård for å få et materiale de slapp å skifte ut senere.

- Av erfaring vet vi at alt annet materiale vil råtne og bli ødelagt etter en tid, med så mye vask og spyling. Vi ønsket oss derfor et vedlikeholdsfritt materiale, som vi slapp å skifte ut senere. Selv om du må betale for platene første gangen, er det ikke mer vedlikehold og kostnader tilknyttet dette etter at du har fått dem opp på veggen første gang. Jeg er helt imponert over hvor sterke de er, forteller Børre.

Børre Tverberg er svært fornøyd med PP-platene han har fått levert fra Bergerud Gård.

- Jeg kan si mye positivt; for det første går alt veldig greit, leveransen gikk raskt og kundeservicen har alltid vært kjempegod. Jeg fikk også god informasjon om alle produktene de har, de har mye mer enn bare plater. Hvor sterke de er, er jeg fortsatt overrasket over, og de står like godt i dag som da vi satt dem opp for 13 år siden, sier han og legger til:

- Vi er veldig fornøyde!

Se vide av dyrehengeren her