hygieniske PP-plater

Innred storkjøkken med hygieniske PP-plater

Sprøytestøpte polypropylenplater, også kalt PP-plater, er et ideelt valg ved innredning av storkjøkken eller næringsmiddelbedrift.

Hygienisk innredning til storkjøkken

Skal du innrede et storkjøkken eller andre lokaler hvor næringsmidler oppbevares eller behandles, er god hygiene essensielt. Da ønsker du også å benytte materialer som gjør det enkelt å overholde krav til hygiene. Med sprøytestøpte polypropylenplater, også kjent som PP-plater, fra Bergerud Gård holder du veggoverflatene rene og Mattilsynet fornøyd!

Holdbart og kostnadsbesparende materiale

PP-plater er spesielt ideelle til bruk på storkjøkken og hos næringsmiddelbedrifter fordi det er en form for veggkledning som tåler hyppig rengjøring. Materialet har god kjemisk motstand mot sterke såper og andre kjemikalier. Den glatte flaten sørger også for at smuss og skitt ikke fester seg, noe som minimerer sjansen for bakterievekst. Samtidig gjør det vasken raskere og enklere å gjennomføre.

PP-platene vil heller aldri råtne eller smuldre opp som følge av fuktskader og har derfor en svært lang levetid. Den ekstreme holdbarheten gjør platene til et særdeles prisgunstig alternativ til for eksempel flis, som kan løsne ved gjentatt vask og slitasje.

Fikk du med deg denne? "De 13 år gamle PP-platene er fortsatt som nye"

Lettvint montering uten spesialverktøy

Platene er dessuten svært enkle å montere, og materialet bearbeides på samme måte som en treplate. Det betyr at du kan ta i bruk verktøy som sirkelsag, trebor, båndsag eller andre redskaper du måtte ha liggende fra før.

Våre PP-plater har en "skummet" kjerne, som gjør dem stive og svært bestandige når de utsettes for temperaturforandringer. Platene vil med andre ord utvide seg lite, og med spesialtilpassede lister unngår du sprekker i skjøter og overganger for et vanntett resultat. De er også meget godt egnet til montering rett på stenderverk med CC60 cm.

PP-plater har også flere bruksområder utover innredning i storkjøkken og lignende lokaler. Det er ikke uten grunn at markedets mest slitesterke plater er blitt en favoritt når det gjelder innredning av stall og fjøs. Her kan du lese om melkebonden Tor Jacob Solberg som fikk en lettere hverdag med plastplater fra Bergerud Gård.

Ulike farger og dimensjoner

Våre plater er innfarget, noe som vil si at de har samme farge tvers igjennom. Vi lagerfører plater i fargen antikkhvit (lys grå), og med tykkelse på 12 mm. Dimensjonene er tykkelsesavhengige, men de fleste platene er 1200x2400 mm.

Husk også at vi tilbyr et stort utvalg av smeltestøpte polyetylenplater (PE-plater). Mer informasjon om bruksområder og kvaliteter for disse platene finner du her.

Kontakt oss

Bergerud Gård er stolte av å tilby Norges største utvalg i plastplater. Vi er best på pris og leverer de fleste dimensjoner meget raskt. Har du spørsmål om priser og bruksområder eller ønsker å bestille PP-plater, kan du kontakte oss her.

0
Feed